Hey, deze foto is ©

Workshop voor ondernemers: Fotograferen in je eigen bedrijf.

22 januari 2015 Algemeen

Vroeger zeiden we: één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Nu is het: 1000 kiekjes met je telefoon zeggen meer dan 1 professioneel gemaakte foto.

 

Gelukkig horen we berichten dat de economie langzaamaan weer aantrekt. Dat bedrijven voorzichtig weer meer en beter gebruik willen en kunnen maken van zelfstandige professionals. Waardoor de manier van profileren door websites, sociale media en, misschien de belangrijkste, beeld en fotografie naar een hoger niveau getild worden.

Toch zoekt men in veel middelgrote en grote bedrijven oplossingen binnen de eigen muren. Fotografie wordt vaak verzorgd door een medewerker die wel enige affiniteit met foto’s maken heeft en toevallig een leuke spiegelreflex heeft. Dat is natuurlijk kostenbesparend en gemakkelijk geregeld.

Op die manier wordt het met regelmaat  gedaan en dat leidt soms tot goede resultaten, vaak tot matige en wellicht nog vaker tot een mislukking. Dat ligt dan niet aan die camera. Als  jij vandaag namelijk een Ferrari koopt betekent dat  niet dat je morgen een coureur bent…

Specifiek voor de chef, de medewerker marketing, de secretaresse, de autodealer en het afdelingshoofd die naast hun reguliere taken ook een stukje fotografie willen verzorgen binnen hun bedrijf  bied ik de workshop aan:  Beter fotograferen in je eigen bedrijf.

De workshop is verdeeld in 3 episodes: 3 maandagen (of 3 zaterdagen) waarvan we de tweede episode op locatie gaan fotograferen.
De dag start om 09:30u en eindigt rond een uur of 15:00u.
De eerste en derde episode is een lunch inbegrepen.
De locatie: Dr. Stolteweg 42-46. Locatiefotografie: in overleg.

De groep kan 8, hooguit 10 mensen groot zijn dus wacht niet te lang met reageren. De eerste workshop start maandag 2 maart 2015. Voor wie de voorkeur geeft aan zaterdagen, deze workshop start zaterdag 4 april.

De kosten voor de complete workshop (3 dagen, inclusief koffie, thee en twee keer lunch) bedragen: € 375,- excl btw.

Interesse? Vragen? Opmerkingen?  Neem contact op met Frans: 06-51304326
Email:  info@fransfoto.nl

 

Graag tot ziens bij de leerzame, interactieve, nuttige en vast heel gezellige workshop!

1 reactie

Plaats een nieuwe reactie